De Stellingname van WebCon4U

Visie en Stellingname

WebCon4U ontleent haar bestaansrecht aan het feit dat er in de markt een sterke vraag is naar begeleiding binnen het online verkoopkanaal. De afdeling 'online’ hangt er maar een beetje bij omdat het vaak ontbreekt aan kennis, kunde en begeleiding om:

 • De website technisch goed in te richten
 • De website te voorzien van inhoud
 • Rendement uit de website te halen.

De visie van WebCon4U is dat we sterk geloven in een lange termijn samenwerking. Het ‘samen’ werken aan het online succes van je onderneming is ons bestaansrecht.


Stellingname 1:

We horen best vaak dat na de lancering van een website je elkaar aankijkt, en nu......? Hoe werkt dit? Hoe gaat dat? en hoe kan ik een plaatje op de website zetten.

Bij WebCon4U houdt het niet op na een lancering van een website. Gezamenlijk gaan we het zoekgedrag van de bezoekers analyseren en optimalisaties doorvoeren. Daarnaast brengen we de kennis over en leer je hoe de website werkt. Daarmee zit er gelijk een kostenbesparing in. Je hoeft dus niet te rekenen op onverwacht hoge facturen voor ondersteuning dit zit allemaal in onze samenwerkingsovereenkomst.


Stellingname 2:

Een veel gehoorde klacht van MKBers en ZZPers is dat er helaas maar 24 uur in een dag zit. Daarbij is de dag vaak te kort voor het aantal uur dat men zou kunnen werken. Vaak zijn het de werkzaamheden die afwijken van je 'core business’ . Dit geldt ook voor je online activiteiten. Met de komst van je website komt er vaak een zorg bij.

Je bent specialist in jouw vakgebied en dat is waar je bedrijf haar bestaansrecht aan ontleent en dat is niet de online wereld. Herkent je dit?

WebCon4U begrijpt heel goed dat je moet doen waar je goed in bent, dat doen wij namelijk ook! Daardoor hebben we de samenwerkingsovereenkomst waarbij je WebCon4U inzet als verlengstuk. Je krijgt meer rendement uit je website en je kan blijven doen waar je goed in bent!


Stellingname 3:

Je hebt een website en daar betaal je ieder jaar veel geld aan om:

 • Die te onderhouden.
 • Mee te adverteren op Google.
 • Beter vindbaar te zijn in Google.

En toch is de opbrengst uit je website niet iets om over naar huis te schrijven. Het is  geen investering maar een kostenpost.


We hebben deze situatie al best vaak gehoord. WebCon4U is opgericht vanuit het idee om op een transparante manier, samen met jou doelen te stellen om zo te zorgen dat de website ook geld opbrengt. Of het nu gaat over een adverteren met Google Adwords, Conversie optimalisatie van een bestaande website of de begeleiding bij de opzet van een webshop. WebCon4U ontzorgt en dient als verlengstuk van je organisatie!je website laten maken is eenvoudig,
je website terugverdienen is onze wederzijdse uitdaging
maar jouw blijvende internetsucces is onze missie.
Jouw succes is daarmee ons belang!Interesse om kansen je bekijken?

Deze bedrijven gingen je voor:


WebCon4U - Meubelstoffeerderij Schroder

WebCon4U - HB Telediensten

WebCon4U - TDZ Totaalbouw

WebCon4U - Webfotografie
WebCon4U - Wissenkerke-Sloterdijk

je krijgt bij ons:

 • Online ervaring

  Ruim 7 jaar online kennis

 • WebCon4U ontzorgt

  Pro-actief meedenken

 • Helder en transparant

  Géén onverwachte dingen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem contact met op met Sebastiaan Kahle